Hvordan Bilbutikk Uten å Blåse Toppen

Å kjøpe en bil krever at du har nerver av stål. Du må forstå prosessen og sette pris på den. Denne artikkelen gir deg bevisstheten om strategiene fagfolk bruker for å gjøre deg til en mesterbilkjøper, og dette vil gjøre opplevelsen til en positiv som går til din fordel.

Ikke få hjertet satt på en bestemt modell av bil når du er bil shopping. Du må la alternativene være åpne slik at du kan få best mulig tilbud. Den eksakte bilen du har bestemt deg for at du vil ha, er kanskje ikke det beste tilgjengelige alternativet på det tidspunktet du er klar til å kjøpe.

Kjenn dine grenser. Før du begynner å handle din neste bil eller lastebil, bestem hvor mye du har råd til å betale, og hold deg til den. Ikke glem å ta med interesse for beregningene dine. Du kan forvente å betale rundt 20 prosent som forskuddsbetaling også, så vær forberedt.

Når du kjøper en ny bil, sjekk ut vurderinger av bilen på internett før du går til forhandleren. Hvis folk har hatt dårlige erfaringer med bilen du tenker på å kjøpe, kan det være lurt å velge en annen. De fleste nye billån er i 6 år, og du ønsker ikke å ha problemer med bilen i den tidsrammen.

Når du har funnet den perfekte bilen, be om en bil historie rapport. En bilhistorikkrapport vil liste opp eventuelle tilfeller som kjøretøyet har vært involvert i. Hvis forhandleren din ikke tilbyr denne tjenesten, kan du kjøpe en selv på nettet mot en nominell avgift. Denne rapporten vil hjelpe deg å unngå å kjøpe en bil som har vært i et vrak.

Ta alltid en prøvetur. Ikke bli så presset for tid at du hopper over denne delen. Dette vil gi deg en ekte følelse av bilen. Du kan finne deg selv ubehagelig overrasket over en grov tur eller grov håndtering.

Hvis du handler bilen inn, ta den til en detalj butikk og har møbeltrekk og tepper rengjøres sammen med en vask og voks. Å gjøre dette en ting kan vanligvis netto deg flere hundre dollar eller mer i innhandel verdi i forhold til en bil som ikke er ren.

Ikke la selgeren få vite at du har en handel med før du har en fast salgspris for hånden. Noen forhandlere vil blåse opp prisen hvis de tror du handler i en bil, slik at de kan tilby deg mye for innbyttet, som deretter balanseres av den nye prisen de gir på bilen de selger.

Se etter forhandlerinsentiver. Det kan være lurt å ringe videre til noen forskjellige forhandlere for å finne ut hvilke kampanjer; de kjører som kan være til nytte for deg. Gjør det før du går ut til en million forskjellige steder. Bare bruk telefonen og spør dem personlig, og du kan kanskje spare mer på bilen din.

Profesjonelle råd er ettertraktet på alle felt, det være seg matlaging eller kjøp av bil. Heldigvis har denne artikkelen gitt deg slike råd for å sikre at bilhandelopplevelsene dine alltid er gode. Når du får bilen du ønsker, vil du være så glad for at du tok deg tid til å lese denne artikkelen.

http://transport-taxi-service.com